HTML

Az én Milánom: Mylan

Sok csapatnak drukkolok. Közülük azonban kiemelkedik a Milan. A blog neve mégsem Milan lett, hanem Mylan. Ez egy szójáték, a My Milan rövidítése... Remélem sok-sok Milan drukker fog itt kommentelni! Ahogy az időm engedi, egyre több posztot fogok megjeleníteni. Most még csak gyűjtöm az anyagokat és az ihletet... De egyszer egy nagy közösség gigablogja lesz a terveim szerint! :)

Friss topikok

Linkblog

2010.07.28. 16:31 Péter Bakonyi

Dőlni fog a pénz?!

A SamsungSport-ról egy újabb jó hír:

Nagy pénzt zsebelhet be a Milan

 

A hírek szerint az AC Milan összesen 60 millió euróra tehet szert a Fly Emirates légitársasággal kötött szponzori szerződésből. Silvio Berlusconi így talán könnyebb szívvel költ majd játékosokra.

Az olasz klub még a télen megállapodott Ahmed Bin Saeed Al Maktoummal, a Fly Emirates elnökével. A megegyezés értelmében a cég legalább 15 millió eurót fizet évente a négyéves kontraktus teljes időtartama alatt, az összeg azonban, a pályán elért sikerektől függően, ennél akár magasabb is lehet.

Az Il Giorno szerint ez végre megnyithatja a pénztárcát a Milannál: Silvio Berlusconi elnök korábban arról panaszkodott, hogy hatalmas összegeket költött a Milanra, most azonban kénytelen volt ebből visszavenni. Ezen segíthet a szponzori pénz, amelyet átigazolásokra is lehet fordítani - márpedig az új szerzemények az utóbbi években nem kápráztatták el a milánóiak rajongóit.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://mylan.blog.hu/api/trackback/id/tr872182807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása