HTML

Az én Milánom: Mylan

Sok csapatnak drukkolok. Közülük azonban kiemelkedik a Milan. A blog neve mégsem Milan lett, hanem Mylan. Ez egy szójáték, a My Milan rövidítése... Remélem sok-sok Milan drukker fog itt kommentelni! Ahogy az időm engedi, egyre több posztot fogok megjeleníteni. Most még csak gyűjtöm az anyagokat és az ihletet... De egyszer egy nagy közösség gigablogja lesz a terveim szerint! :)

Friss topikok

Linkblog

2010.07.28. 16:29 Péter Bakonyi

Ronaldinho 2014-ig a Milannál?

A futballista.hu-ne jelent meg az alábbi rendkívül örömteli hír:

Ronaldinho: 2014-ig a Milannál?

Naponta hallani híreket arról, hogy Ronaldinho esetleg hátat fordít az AC Milannak. Nos, erről a legérdekeltebb, Roberto de Assis, a brazil futballista bátyja, egyszersmind menedzsere is szólt, és szinte megesküdött arra, hogy a híres játékos nem hagyja ott Milánót. – Ha ilyen eset megtörténne, arról nekem is tudnom illene, de nem tudok! – magyarázta De Assis, mi több, hozzátette, várhatóan 2014-ig meghosszabbítja a szerződését a középpályás, aki jogilag 2011-ig a Milan kötelékébe tartozik.

(Futballista.hu)

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://mylan.blog.hu/api/trackback/id/tr592182803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása