HTML

Az én Milánom: Mylan

Sok csapatnak drukkolok. Közülük azonban kiemelkedik a Milan. A blog neve mégsem Milan lett, hanem Mylan. Ez egy szójáték, a My Milan rövidítése... Remélem sok-sok Milan drukker fog itt kommentelni! Ahogy az időm engedi, egyre több posztot fogok megjeleníteni. Most még csak gyűjtöm az anyagokat és az ihletet... De egyszer egy nagy közösség gigablogja lesz a terveim szerint! :)

Friss topikok

Linkblog

2010.10.12. 14:00 Péter Bakonyi

Roni újra válogatott lesz!!!!!

Nemzeti Sport Online:

 

Brazília: Ronaldinho hamarosan meghívót kap a válogatottba?

 

Ukrajna 2–0-s angliai legyőzését követően Európában maradt Mano Menezes, a brazil labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, hogy megfigyelje a két milánói sztárcsapatban, az AC Milanban és az Interben futballozó honfitársait.

Menezes az AC Milan Chievo elleni bajnokiját, illetve a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája-összecsapását is a helyszínen tekinti meg, és elsősorban arra kíváncsi, milyen teljesítményt nyújt majd Ronaldinho, a piros-feketék klasszisa.

„Természetesen Ronaldinho is azok között a játékosok között van, akiknek teljesítményét folyamatosan figyelemmel kísérjük, és elképzelhető, hogy hamarosan behívjuk a keretbe" – nyilatkozta Menezes.

A szövetségi kapitány az Inter Tottenham Hotspur elleni Bajnokok Ligája-meccsét is megtekinti majd.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://mylan.blog.hu/api/trackback/id/tr342365261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása