HTML

Az én Milánom: Mylan

Sok csapatnak drukkolok. Közülük azonban kiemelkedik a Milan. A blog neve mégsem Milan lett, hanem Mylan. Ez egy szójáték, a My Milan rövidítése... Remélem sok-sok Milan drukker fog itt kommentelni! Ahogy az időm engedi, egyre több posztot fogok megjeleníteni. Most még csak gyűjtöm az anyagokat és az ihletet... De egyszer egy nagy közösség gigablogja lesz a terveim szerint! :)

Friss topikok

Linkblog

2011.09.01. 11:31 Péter Bakonyi

Válogatott a középpályán!

Sziasztok! Munkám miatt nemigen értem rá mostanában válogatni a milános cikkek között, de visszatértem! Igyekszem karban tartani a blogot, pláne, hogy most már komolyan fontolgatom a valódi honlap elindítását, nagy álmom megvalósítását. Csak idő és pénz kérdése... ;)

 

samsungsportr.hu:

 

Olasz válogatott középpályást szerződtetett a Milan

2011.08.31 18:43 | Külföldi labdarúgás

Antonio Nocerino a Palermo együttesétől az AC Milanhoz szerződött.

Nocerino ötéves szerződést írt alá a bajnokcsapatnál. A 26 éves középpályás az elmúlt négy évben hatszor lépett pályára az olasz válogatottban; 2008 óta erősíti a PAlermót, amelynek színeiben 106 bajnokin szerepelt.

Nocerino megfordult korábban a Juventusban is - sőt, a torinóiak saját nevelésű játékosa -, így némi kitérővel az ellenkező utat járja be, mint a nyáron a Milantól a Juventushoz szerződő Andrea Pirlo.

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://mylan.blog.hu/api/trackback/id/tr943195067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása